За мен

Казвам се Людмил Дренски / Люси /
Йога се появи в живота  ми колкото случайно, толкова и закономерно в началото на 1994 г. От тогава не съм спирал да живея с йога. Тя ме е подкрепяла и в леки, и в тежки моменти.
За тези 20 години живота ме срещна с различни хора, поднесе ми всевъзможни предизвикателства, но през каквото и да преминавах, йога беше неотлъчно с мен.

За мен тя е личната ми връзка с Божественото. Помага ми да го виждам както в света наоколо, така и във всеки отделен човек. Тази връзка се усилва или намалява в зависимост от нашата практика и постоянство.

Моят първи учител беше Венцислав Евтимов. С времето задълбочих практиката и познанията си и това ме доведе до момента, в който почувствах необходимост да започна да споделям тази безгранична мъдрост и с другите. Радостен съм, когато успея да запаля интереса към йога в хората.

Едно от нещата, които разбрах е, че йога не ти дава безсмъртие, но те прави по-гъвкав в бурята на живота.

През 2012 година животът ми отправи своето предизвикателство – краката ми решиха, че имат нужда от почивка и постепенно спряха да изпълняват основната си функция – да се движат. Много съм им благодарен, защото те ми подариха идеята: „Ако забравиш да вървиш, научи се да летиш!“.  Така някак съвсем естествено и закономерно се роди … Въздушната йога. Тя е мое любимо дете, моето лечение и споделено вдъхновение.
Предизвикателствата в живота не спират, но с йога те са по-цветни и … забавни, така че: Приветствам ви предизвикателства!

 

Ако сте любител на дипломите и уважавате тези документи, то е полезно за вас да знаете, че съм дипломиран йога инструктор / Национална Спортна Академия /, лицензиран преподавател „Лечение с Прана“ и „SuperBrain Yoga – Супербрейн йога“ по системата на Мастер Чоа Кок Сюи и електроинженер / ТУ-София /.

Семеен съм и имам две прекрасни деца, които са голяма подкрепа за напредъка ми в йога.

 

Отзиви

отзиви„Отговорите са много, и след всеки час са все повече и повече.Всеки час е прекрасен, вълнуващ и различен, винаги научавам нещо ново, усещането е различно дори и когато повтаряш, нещо казано преди това. Невероятна е релаксацията в края на всяка практика, слушайки непрекъснато думите отпуснете, отпуснете, отпуснете…, Прекрасно е да можем наистина да се отпуснем…….:) “ Даниела С…  Има още →

Коментарите са забранени.