МАСАЖИ И ЛЕЧЕНИЕ С ПРАНА

Масажи

Живота ме срещна с различни хора, поднесе ми всевъзможни предизвикателства, но през каквото и да преминавах, йога беше неотлъчно с мен.
Преминавайки през различни предизвикателства с моето здраве постепенно навлязох в масажите като помощ за другите, която винаги с радост споделям.
Съчетавам масажите с практики от лечение прана, което дава пълноценно и цялостно усещане за релаксиране и лечебен ефект при масажираните.

За подробности относно масажите, посетете страницата на студиото. Там ще намерите информация за мястото, цените и видовете масаж:
Йога Дивали Студио – Масажи

 

Лечение с Прана

ЛеМастър Чоа Кок Сюичението с Прана е един холистичен метод за възстановяване баланса и хармонията на физическия, умствен и емоцонален аспект на личността ни. Това се осъществява на енергийно ниво. Общоприет факт е, че всички живи същества притежават енергийно поле около тях, наречено от учените биоплазмено поле, известно и като етерно тяло, етерен двойник, аура и др. Открито е , че нашето физическо, умствено и емоционално състояние променя количествено и качествено характеристиките на енергийното ни тяло. Тези промени се проявяват в различни центрове на енергийното поле, наречени чакри. Системата на Мастър Чоа Кок Сюи дава познание за енергийното поле, чакрите и каква е тяхната роля за нашето физическо и умствено здраве. Тя предлага и техниките за възстановяване на нарушеното равновесие в нас. Включени са Пранично дишане, Сканиране, самолечение като се вземат впредвид и ефектите на карма, развиване на характера, Медитация за мир.

Знанието за жизнената енергия /прана/ е много древно и приноса на Мастър Чоа Кок Суи е че възвръща това познание в съвременна и достъпна форма, която е извънредно научна и систематична в своя подход. Тези техники са резултат от 20 годишните изследвания на Мастър Чоа Кок Сюи съвместно с лекари, психолози, психиатри, лечители и ясновидци. Сега Мастър Чоа Кок Сюи, в своите семинари не само запознава с тези техники, но дава и напътствия за прилагането им за постигане на цялостно развите на личността: физически, умствено и духовно.

Както Мастър Чоа Кок Сюи казва, да се научи Лечението с Прана изисква толкова усилие, колкото да се прочете една статия. Редовното практикуване е изискване, за да бъдете ефективни, но вашите усилия ще бъдат възнаградени с цялостно здраве /физическо, емоционално и умствено/, с променено отношение към живота, което води до по-голяма хармония, по-малък стрес и по-добри взаимоотношения. Нещо повече Лечението с Прана ще подпомогне и цялостното Ви духовно развитие.

Семинарът е с продължителност 2 дни.

 

Коментарите са забранени.